Pappa

Lørdag, 4. februar 2017, forlot pappa denne verden og flyttet inn i hjertene våre. Den tøffe, sterke, tapre pappaen vår. Han som vi er så glade i, han som alltid stiller opp, han som er full av kjærlighet og han som vi alltid ringer når vi trenger hjelp. Det er så ufattelig vanskelig å forstå at vi ikke skal få se han igjen, aldri få en klem eller ha de store, trygge armene hans rundt oss.                                               

Vi savner deg allerede, pappa!

Han lovde fra første dag at han skulle kjempe alt han hadde, og det gjorde han. Vi er så utrolig stolte over han. Han sammenlignet det med å spille kamp, en kamp han og vi så gjerne skulle ha vunnet. Denne gangen gikk det ikke, men vi vet at han gjorde alt han kunne, han holdt det han lovde, som alltid.

Vi skal være like tøffe som deg nå, pappa. Vi skal klare dette, sammen. Vi skal snakke om alle de gode minnene vi har sammen med deg, og vi skal fortelle dem videre til Emil, Esma, Kasper og Ada. Vi skal le og vi skal gråte, og vi skal feire livet. Vi kommer alltid til å savne deg, pappa. Men vi vet at du er med oss, i hjertene våre, i latteren vår og i tårene våre.                                                                                                                                                           

Du vil alltid være vår superhelt.

GLAD I DEG!

 Ine & Jone

 

Gje meg handa di, ven, når det kveldnar,

det blir mørkt og me treng ei hand.

La dei ljose og vennlege tankar

fylgje oss inn i draumars land.

Lat varmen frå ein som er glad i deg

tenne stjerner i myrkaste natt.

Gje meg handa di, ven,

når det kveldar,

det blir mørkt og me treng ei hand.

 

Varme tankar og hender som trøystar

er som sol over frosen jord.

Kjenne varmen frå ein som er nær deg

gjev langt meire enn store ord!

Lat varmen frå ein som er glad i deg

tenne stjerner i mørkaste natt!

Gje meg handa di, ven, når det kveldar,

det blir mørkt og me treng ei hand.

                                           

  

9 kommentarer

Karrierepappa

09.02.2017 kl.22:59

Kondolerer så mye!

Jens Egil har kjempet tappert hele veien. Han tapte til slutt kampen, men han vant en stor kamp for kreftsaken! Han fikk hele samfunnet til å engasjere seg, og jeg tror mange nå sitter med et helt nytt syn på behandling takket være deres far.

Ta vare på minnene, og skap nye minner.

Hvil i fred Jens Egil <3

Linn

10.02.2017 kl.07:35

Varme tanker til familien og andre som stod Jens Egil nær💖

Marte Johannessen

10.02.2017 kl.16:23

Kondolerer så mye! Har en kjæreste som mistet moren sin for noen få år siden, Håper du har masse støtte rundt deg og kan glede deg av alle de gode minnene. klem fra meg. Kreft er noe faenskap! :(

10.02.2017 kl.21:11

Dette var forferdelig trist. Takk for alle minner Jens Egil har gitt meg og andre. Han vil for alltid være en superhelt. Som aldri blir glemt. Han betydde så uendelig mye, for så uendelig mange mennesker. Sender dere varme tanker og kjærlighet i denne tiden. Et lys er tent for Jens Egil, også i dag. Samtidig skal dere vite at et lys, også er tent for dere som familie - vit at vi er glade i dere og at dere ikke er alene.

Kjærligheten og minnene lever evig❤

Mai-Britt

11.02.2017 kl.00:33

Kondolerer så mye 💖 hvil i fred Jens Egil. Han har gjort sin siste kamp og vant på son måte med å slippe det vonde. Sov godt

Lena

11.02.2017 kl.21:28

Kondolerer ❤ De varmeste tanker til dere..

Det er nesten ufattelig å tenke at gode Jens Egil ikke lenger er blant oss. Han var en mann som fikk frem det beste i de aller fleste, og selv lærte jeg mye av han både på skolen og i idrett-sammenhenger. Jens Egil vil bli husket og savnet av mange.

Lyser fred over minnet.

Per Ivar Reine

18.02.2017 kl.23:52

Hei Ine og Jone!

Kan ikke forestille meg hvordan dere har det nå. Det må være tungt. Når en mann kan ha hatt så stor betydning for så mange, så kan vi bare forestille oss hva han har betydd for dere, barna hans. Men vit det at overalt hvor dere ferdes, har pappaen deres mest sannsynlig satt sine spor. Han var en drivkraft og en frontfigur - han vil bli husket av mange! Så ta med alle gode minner videre i livet og husk at dere også er en del av det "avtrykket" pappaen deres har etterlatt seg, og vær stolte av faren deres. Han vokter nok over dere der han sitter nå! 🌹

Gunn Sofie

19.02.2017 kl.14:17

Eg lyser fred over hans minne. Jens Egil kjempet til siste stund. Tankene går til den nærmest familie.

Tove Ølund

19.02.2017 kl.20:11

Savnet er stort blandt oss venner og, men han vil nok føles blandt oss videre, hos dere, oss og mange andre! ❤

Skriv en ny kommentar

hits