Frustrert, fortvilet og forbannet.

Da er jeg klar for ny blogg, der jeg skal prøve å orientere mine følgerne om utviklingen av min kreftsykdom.

Kortversjonen er at det skjer alt for lite, og at jeg fortsatt venter på å komme i gang med behandlingen. Venter, venter og venter.

Det har i dag søndag 13. november, gått 39 dager siden jeg fikk påvist kreft, og jeg er fortsatt ikke kommet i gang med behandlingen. De tre dagene jeg var innlagt på Haugesund Sykehus gikk jeg fra undersøkelse til undersøkelse, og det skjedde mye på 3 dager. Etter at jeg 10. oktober ble utskrevet og overført til Haukeland Sykehus, har det skjedd lite. Det er lite plan over hva som skal skje og dårlig koordinering. Først går det lang tid før de finner ut at jeg skal inn til en undersøkelse, så må jeg vente lang tid på ledig time, så går det lang tid på å få svar på prøvene og så finner de ut at jeg må ta en ny prøve. Så da er det samme opplegget enda en gang.  Det må jo gå an å planlegge hvilke undersøkelser jeg skal gjennom, og så bestille tid for alle på en gang, og så kan en eventuelt avbestille noen hvis det ikke er nødvendig allikevel. Jeg har ikke tid til å vente, men må allikevel vente. Kreften vokser og sprer seg inne i kroppen min, mens jeg venter på at noe skal skje. Jeg er fortvilet, frustrert og forbannet over hvor dårlig helse Norge fungerer, les Haukeland Sykehus. Når det gjerder tilbakemeldinger og samtaler fra leger, er det minst like dårlig.

Jeg valgte i min frustrasjon over manglende hjelp og oppfølging fra Haukeland å kontakte media. NRK Rogaland og NRK Hordaland har fulgt meg og laget flere reportasjer om min situasjon som er blitt sendt på radio og TV. Jeg hadde før jeg tok kontakt med media snakket med min lege på Haukeland i 11 min og 37 sek. NRK Hordaland fikk et intervju med han på 14 min! Er dette god prioritering? Som kreftpasient er jeg redd, usikker og har mange spørsmål jeg ikke får svar på. Etter at media ble koblet inn, har det blitt litt bedre. Det er ikke uten grunn at media blir omtalt som den fjerde statsmakt. Jeg har hatt noe mer og bedre kontakt med min kreftkoordinator og legene på Haukeland, men jeg er langt fra fornøyd. Hadde jeg som lærer i skolen gitt så lite og mangelfull tilbakemeldinger til mine elever og foresatte eller ikke hatt årsplaner for undervisningen min, hadde jeg fått sparken for lenge siden.

Jeg fikk også et møte med helseminister Bent Høie i Haugesund søndag 6. nov. Dette var et meget godt møte, hvor jeg fikk forklart hvor tregt min sak er håndtert av Haukeland. Høie er krystallklar på at dette ikke er godt nok og at sykehusene skal klare å utrede kreftpasienter på 21 dager. Høie kan nok ikke hjelpe meg i min sak, men han kommer til å følge opp de sykehusene som ikke klarer å gjøre jobben sin innen den foreskrevne tiden. Dette vil forhåpentlig hjelpe mange som kommer etter meg. Jeg fikk også muligheten til å snakke med helseministeren om ny kreftmedisinen som er på veg, og vi var enige om at dette gir håp for kreftpasienter.

Fredag 4. november var jeg i Bergen og fikk tatt ny leverbiopsi og CT av galleveiene og lever. Prøvene var for min del svært dårlige. Jeg har mye kreft i gallegangene, utenfor galleveiene, i buken og spredning til lever. Dette var en grusom beskjed å få. Legene på Haukeland mener også at det ikke går an å operere meg. Jeg lurer selvsagt på hvor mye kreften inne i meg har spredd seg på de ukene jeg har måttet vente på å komme i gang med behandling.

I Bergen mener de at det ikke går an å få meg frisk, men at jeg kan få cellegift for å forlenge livet noe. Dette er en tøff beskjed å få, så igjen går jeg helt i kjelleren. Det er forferdelig tungt å få beskjed om at du skal dø og ikke vite hvor mye lenger du får leve. Det er mange tanker som går rundt i hodet mitt da. Familie og venner, jeg får jo ikke følge opp barnebarna mine, reiser til Tyrkia og mange andre spennende steder, hva med alle fotballkampene jeg ikke har spilt eller sett enda.... Jeg har ikke tid til å være der nede i kjelleren, og må tenke grønne tanker og komme meg opp så fort som mulig. Jeg kan ikke gi opp. Det må finnes noen som kan hjelpe meg.

Allerede fredagen 4. nov. snakker jeg med en fantastisk mann i Haugesund som er ekstremt oppdatert og har stor kunnskap innenfor kreftmedisin. Han kjenner til medisin som nylig er kommet på markedet eller som snart kommer på markedet. Han begynte å jobbe med dette med en gang jeg tok kontakt og jobbet gjennom hele natta med å finne fram til noe som kunne være til hjelp for meg med min diagnose. Han kom da over en immun-terapimedisin som heter Keytruda og som er tatt i bruk i mange land i verden, og som er på veg inn på markedet i Norge. Den ble godkjent i Norge for lungekreft 1.okt, 2016, og forskningsresultater fra utlandet viser at den er meget effektiv også mot andre kreftformer. Dette gir meg håp. Men om jeg får tilgang til denne i Norge er svært usikkert. Jeg jobber nå med å prøve å få være med på forsøk av denne medisinen.

Jeg har også jobbet med flere alternativer. Jeg nekter jo å godta at jeg ikke kan bli frisk, så jeg tok kontakt med Rikshospitalet i Oslo for å få en second opinion. Her har jeg et søskenbarn som åpnet noen dører for meg, og så er det jo fritt sykehusvalg i Norge. Jeg snakket med henne på torsdag, og allerede fredag snakket jeg flere ganger med Rikshospitalet. I morgen reiser jeg til Oslo, der jeg har time på MR (noe Bergen ikke har bedt meg ta) kl 08.00 tirsdag og time hos lege kl 14. Rikshospitalet har fått oversendt sykejournalen og alle bildene mine og har konkludert foreløpig med at de kan operere meg. YES 😃 Jeg har fra dag en av lurt på hvem som har best ekspertise på min sjeldne type galleveiskreft, men har fra de i Bergen fått beskjed om at det er umulig for dem å si noe om. MEN hvorfor snakker de ikke sammen?

Jeg har også en backup plan,dersom de allikevel finner ut at de ikke kan operere meg på Rikshospitalet. Min svigersønn har snakket med en professor i Tyrkia. Han er ekspert på området galleveiskreft, leverkreft og levertransplantasjon. Mange er nok skeptiske til Tyrkia. Jeg er ikke det, og har god erfaring fra sykehus i Tyrkia etter mange reiser til landet. Husk at det bor nesten 80 millioner mennesker i Tyrkia. Denne professoren som vi har hatt kontakt med, opererer 10-20 stk med galleveiskreft hver måned. Det koster noen kroner, men det er det helt sikkert verd. Det handler jo om livet mitt.

Jeg er med godt mot. Ser et lite lys i enden av tunellen og håper at jeg snart får komme i gang med behandling.

 

Gje meg handa di, ven, når det kveldar,
det blir mørkt og me treng ei hand.
La dei ljose og venlege tankar
fylgje oss inn i draumars land.
Lat varmen frå ein som er glad i deg
tenne stjerner i mørkaste natt.
Gje meg handa di, ven, når det kveldar,
det blir mørkt og me treng ei hand.

 

Varme tankar og hender som trøystar
er som sol over frosen jord.
Kjenne varmen frå ein som er nær deg
gjev langt meire enn store ord!
Lat varmen frå ein som er glad i deg
tenne stjerner i mørkaste natt!
Gje meg handa di, ven, når det kveldar,
det blir mørkt og me treng ei hand.
Sitat
Sondre Bratland

 

 

 

 

 

66 kommentarer

Lillian

13.11.2016 kl.21:57

Det er ufattelig og trist lesing at helsevesenet ikke følger opp og overholder de frister de er pålagt. Håper indelig du får god hjelp på rikshospitalet. Sender varme tanker til deg og dine. Klem <3

Jens Egil Vikanes

13.11.2016 kl.22:06

Takk for det, Lillian.

Torunn Strømø

13.11.2016 kl.22:14

Fryktelig at du skal måtte gå gjennom dette Jens Egil. Sender varme ta ler og krysser fingrer for at du blir hjulpet raskest mulig.

Jens Egil Vikanes

13.11.2016 kl.22:34

Takk for det, Torunn

Anne

13.11.2016 kl.22:14

Blir opprørt og sint når jeg leser bloggen din, det er jo fullstendig meningsløst at du skal bruke så mye krefter og tid på og få både utredning og behandling du har rett til....Ønsker deg alt godt i din kamp både mot kreften og et tungrodd system. Lykke til.

Jens Egil Vikanes

13.11.2016 kl.22:34

Takk for det, Anne

Nils M Fjæreide

13.11.2016 kl.22:17

Lykke til med turen til Oslo i morgen,håper at du får bedre beskjed der,og at de kan operere deg.Lykke til videre og krysser fingrene for deg.

Jens Egil Vikanes

13.11.2016 kl.22:35

Takk for det, Nils

Jan-OveTeig

13.11.2016 kl.22:19

Veldig sterkt av deg å være så åpen som du er. Kjenner deg som motspiller på fotballbanen. Der er du viljesterk, kompromissløs men også med et glimt i øyet. Historien din rører men den viser også etutrolig pågangsmot og vilje. Stå på videre og bruk alle alternativene om nødvendig. Heier på deg Jens Egil

Jens Egil Vikanes

13.11.2016 kl.22:36

Takk for fine ord og oppmuntring, Jan-Ove

Hanne Reimers

13.11.2016 kl.22:21

Heie på deg med full hals . Stå på du e utrolig sterk og ein fin fyr du Jens Egil. Sende varme tanker og ein god klem t heile familien.

Jens Egil Vikanes

13.11.2016 kl.22:36

Takk for det, Hanne

Helga Kristine Førre Øvretveit

13.11.2016 kl.23:14

Då e d sant så di seie, at ein ska jaggu værra sterk for å konna tåla å værra sjuke i Norge. 😉 Det gleda mitt hjerta å hørra at du har folk i nettverket ditt, så kan finna andre kanalar å henta hjelp. Stå på kravå dine å spenn di på leggen så di våkne opp (legane altså). Masse varme tankar og klemmar te deg Jens Egil.

Mvh

Helga🤗

Jens Egil Vikanes

13.11.2016 kl.23:26

Takk for det, Helga

vivi steiro

13.11.2016 kl.23:20

Tenker på deg og dine. Ønsker deg lykke til.

Jens Egil Vikanes

13.11.2016 kl.23:27

Takk for det, Vivi

Susanne nyrud

13.11.2016 kl.23:39

For en unik vilje og pågangsmot. Innleggene dine gir oss andre mennesker (les: i hvertfall meg) en energiboost og real tankevekker. Ønsker deg all lykke og sender deg styrke og håp til de tunge stundene.

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.00:00

Takk for det, Susanne

wenche

13.11.2016 kl.23:40

Stå på Jens Egil.Utrolig trist at du ska måtta finna utav tingå sjøl,men stå på som du alltid har gjort.Krysse fingrar og tær for at du ska klara denna kampen.Stå på.Mongen som tenke på deg her i byen nå :)

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.00:01

Takk for det, Wenche

Elisabeth Lindaas Skeie

13.11.2016 kl.23:50

Triste lesning at det ska vær så komplisert å komma igang med behandling😢 Burde vært heilt unødvending i ein allerede vanskelige situasjon!!! Eg ønske deg lykke te i Oslo,og evnt.Tyrkia når den tid komme👍 Stå på!! Varme tankar te deg og familien💙 Klem

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.00:02

Takk for det, Elisabeth

Astrid

14.11.2016 kl.00:01

En utrolig styrke som bor i deg, måtte det komme mye positivt ut av det. Ønsker deg lykke til og håper det går bra for deg. God tur til Oslo.

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.00:02

Takk for det, Astrid

Arne Johan Isaksen

14.11.2016 kl.00:59

Som utflytta haugesunder med hjertet hos byens fotballag, husker jeg deg godt som en tøff fotballspiller. Det er den samme tøffheten du viser nå i måten du framstår på med åpenhet og fightervilje. Jeg krysser fingrene for at du får effektiv behandling på Riksen! Det er tragisk å lese hvor dårlig helsevesenet i verdens rikeste land kan fungere. Det er åpenbart en systemsvikt når det er så dårlig kommunikasjon og evne til å se utover sin egen klinikk.

Stå på, Jens Egil! Vi er mange som heier på deg!

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.10:57

Takk for gode ord og oppmuntring, Arne Johan

14.11.2016 kl.01:01

Håper det går bra med deg og de kan opperera deg så fort som fy.Ønsker deg alt godt og du blir kreftfri.God bedring Jens Egil.Stor klem frå meg i nord :-)

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.10:57

Takk for det.

14.11.2016 kl.01:50

Min morfar fikk beskjed om han hadde 6 mnd igjen å leve. Han ble frisk av cannabis og er frisk som en fisk og kreftfri nå, 4 år senere.

Lykke til, og gleder meg til repotasjen!

14.11.2016 kl.06:49

Tenker masse på deg og dine, håper Riksen gir deg gode svar😊. Viktig med grønne tanker.

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.10:58

????

14.11.2016 kl.08:01

Stå på videre, å me krysse alt me kan for deg 💖

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.10:58

Takk for det.

torunn hansen

14.11.2016 kl.08:37

eg forstår deg jens egil når man kommer i en slin situvasjon gjkør man alt ....eg har selv vært der ....selv om haukeland var fantastiske med meg ..stå på gi aldri opp

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.10:59

Takk for det, Torunn

Sissel Wettergreen

14.11.2016 kl.09:48

Jeg har også galleveis- og lever-kreft. Fikk cellegift som virket en liten stund. Jeg venter svar på hva som skal skje videre. Jeg kommer til å lese bloggen din med ekstra spenning. tvi tvi på Riksen.

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.11:01

Takk for det, Sissel. Ønsker deg alt godt og håper du får god hjelp ??

Rainer Schistad

14.11.2016 kl.10:17

Lykke til på Rikshospitalet. Vondt å lese hvordan du er blitt "totalt neglisjert" på Haukeland. Tror dessverre ar dette er tilfelle på mange store sykehus i Norge. Arrogante leger er også en del av bildet. En må jo ha de beste karakterene fra skolen for å komme inn på legestudier, men ingen forespør hvordan en er medmenneskelig. Har selv hatt dårlig erfaring i min familie med lege som aldri skulle vært lege. Slutten på din blogg var mer oppløftende og din ståpåvilje er det som gir meg tro på at dette ender godt. Etter at fotballsesongen nu er over er det i hvert fall kun en kamp som jeg er opptatt av. Heia Jens, heia Jens heia Jens

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.11:03

Takk, Rainer ?? Jeg gir meg aldri ?? Det er godt å ha en stor og god heiagjeng ??

John Erland

14.11.2016 kl.11:06

Du vinner denne kampen også, Jens Egil👍🏻

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.14:20

Jeg skal gjøre alt jeg kan og litt til :-)

Tor Inge Knutsen

14.11.2016 kl.11:11

Stå på Jens Egil,alle kampar kan vinnast med det retta laget!

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.14:21

Takk for det, Tor Inge:-)

14.11.2016 kl.13:37

Stå på!!!du et god!!!jernvilje!!!

Jens Egil Vikanes

14.11.2016 kl.14:21

Takk for det :-)

Tone Modahl Trætteberg

14.11.2016 kl.14:36

Det er jammen bra at du ikke gir opp, Jens Egil. Det er beundringsverdig. Jeg håper så inderlig at kampen går din vei. Hilsen en Haugarmamma som står på sidelinjen og heier på deg.

Jens Egil Vikanes

15.11.2016 kl.23:33

Takk for det, Tone

Oskar Topnes

14.11.2016 kl.15:42

Stå på,du er tøff.Tro kan flytte fjell.

Jens Egil Vikanes

15.11.2016 kl.23:33

Takk for det, Oskar

Arild Lyngholm

14.11.2016 kl.16:14

Her trengs ikke flere ord, Jens Egil. Den lovnad og ord du har fått fra Sykevesen og politikkere er ikke å nevne som fattig trøst en gang. Det hjelper heller ikke å bli forbanna på dine vegne, hadde det hjulpet hadde du vært under behandling nå, når en leser alle reaksjoner på din "manglende" behandling.

Det forundrer meg at Sykevesen og politikkere ser ut til å være handlingslammet.

Du bruker stor menge av din energi bank for å vekke dem som , burde forstå. Om ikke de kan bedre, om det er uvilje - er ikke godt å si. Det spørs om de ser det selv, de som sitter i skjermede lekekasser på tinget og sykevesen.

Jeg beundrer din sterke kraft til å flagge dette samt all kraft du bruker for å komme gjennom murveggen du stanger imot.

Kanskje folket snart skulle brette om armene og rive ned denne veggen for deg. Så er det jo tolkning hvordan en skal tolke dette, Godt valg til neste år, får være stikkord... til de som fortjener det.

For noen år siden skrev jeg om "Skammens medalje", hvor en delte ut medaljer til barnebarn og ikke til den tjeneste som ble utført av den respektive.

Nå mener jeg "Skammens medalje" burde tildeles Regjering og Sykevesen...

Jens Egil Vikanes

15.11.2016 kl.23:32

??

rolf terje tveiten

15.11.2016 kl.18:53

håper du får den hjelp du trenger og d til rett tid.den sykdommen er tøff.eg vet kossen d er verre pårørende.har fåt opplevt dette sjøl da d var et av nermeste familie somm hadde dette.lykke til og god bedring.

Jens Egil Vikanes

15.11.2016 kl.23:31

Takk for det, rolf terje

gerd inger matre

16.11.2016 kl.10:53

Jeg forstår deg bedre enn du aner. For 3 år siden kjente jeg på den samme maktesløsheten i flere måneder over Haukeland sykehus. Hos meg var det ikke kreft men store mageproblemer som medførte stort vekttap, problemer med å spise og psykiske problemer. Henvisende lege ved Haugesund sykehus antydet og anbefalte en ventetid på Haukeland på ett par uker. Jeg fikk ikke noen tilbakemelding verken skriftlig eller muntlig selv om muntlig ble lovet mange ganger. Etter 4 1/2 mnd ble jeg operert på et privatsykehus i Oslo. Først etterpå hadde jeg energi til å ta opp kampen mot helsevesenet.

Jeg klaget til fylkesmannen i Hordaland og sendte krav om å få dekket operasjonen privat til pasientskadenemda (noe jeg også gjorde). Som følge av klagen til fylkesmannen fanget BT det opp og hadde en helsides repotasje i avisa. 4 mnd etter jeg ble operert fikk jeg innkalling for vurdering av operasjon på Haukeland. Haukeland har fått streng korreks av fylkesmannen og lovet å ordne opp i rutiner. Etter mange tilfeller jeg har hørt om i ettertid, har ikke dette skjedd. Sykehuset er for stort og mangler koordinerkng internt og med andre. Du når heller ikke frammed henvendelser.

Vil til slutt si at jeg har hatt mange andre positive opphold og behandlinger i det offentlige helsevesenet der alt har gått "som fot i hose" Men jeg skyr unna Haukeland.

Jeg ønsker deg alt godt og håper du nå blir fulgt opp! Ingenting er verre enn maktesløsheten av ikke å bli hørt.

Jens Egil Vikanes

17.11.2016 kl.20:17

Takk for det, Gerd Inger

ruth skistad

18.11.2016 kl.03:47

"Å, flytt deg nærmere inntil meg

her på kjøkkentrammen!

Den er så svimlende kort den stund

vi mennesker er sammen."

(Hans Børli) Jeg tenker sånn på deg!

Jens Egil Vikanes

22.11.2016 kl.14:23

Takk for fine ord, Ruth

Rune Sirnes

19.11.2016 kl.01:02

Fikk sjokk og vondt når jeg hørte at du var rammet av dette. Trist å høre hvor elendig behandling systemet har gitt deg. Men godt å høre at du tar denne kampen også. Du har alltid vært en vinner og et fantastisk forbilde. Vær sterk, du kan vinne denne kampen også ! Alle gode tanker og lykkeønskninger !

Jens Egil Vikanes

22.11.2016 kl.14:24

Takk for det, Rune

Odd Inge Vikanes

19.11.2016 kl.21:48

Ord blir så fattige Jens Egil,men eg tenkjer på deg og vil ønskje deg alt godt.

Det er ei viktig sak du tek opp.For dei fleste her i landet sit me på vår trygge tue,og har det trygt og godt,og tenkjer at alt er såre vel.

Når noko vondt og tragisk skjer har dei fleste nok med si eiga lagnad og kva som rammar dei,forståeleg nok.

Eg veit at det er tungt Jens Egil,alt du går igjnnom og kampen du fører

,men eg må få sei at eg er stolt av deg og det du gjer.

Stå på Jens

Jens Egil Vikanes

22.11.2016 kl.14:25

Takk for flotte ord, Odd Inge

Մ₄°►

23.11.2016 kl.08:26

Bruk media så godt du kan, og husk det er valg til neste år!

Mulig noen politikere som ønsker og sette seg selv i gost lys, kan få noe til å skje?

Helseministeren hadde jo vært en god start, men da skulle du nesten fått noen løfter du kunne slå i bordet med, i stedet for tomprat : Høie er krystallklar på at dette ikke er godt nok og at sykehusene skal klare å utrede kreftpasienter på 21 dager.

Slik jeg ser det er han øverste ansvarlig for din manglende behandling så strekt uening i " Høie kan nok ikke hjelpe meg i min sak, men han kommer til å følge opp de sykehusene som ikke klarer å gjøre jobben sin innen den foreskrevne tiden."

"han kommer til og følge opp..." sure thing, i believe him!

Klarer ikke å forstå hvor du får all din positivitet fra..Det er virkelig inspirerende, det skal du vite!

Stå på.

GL!

Jens Egil Vikanes

23.11.2016 kl.09:22

Takk for det.
Helseminister Bent Høie har jeg hatt møte med. Se min Facebook side.
Han var klar på at alle sykehus skulle klare å forholde seg til Pakkeforløpet.
NRK har jeg også brukt. De har kjørt flere innslag på dette med min situasjon og Pakkeforløpet.

Մ₄°►

23.11.2016 kl.11:57

Er ikke på facebook lengre, og slutta og lese aviser og se på vanlig TV ca 6 månder etter ABB-katastrofen, Anyways, han er en politiker og sier det som forventes av en i hans stilling :/

Googlet pakkeforløpet nå, usikker på om du har blitt føllt opp innen for rammene som legges fram her, men det virker jo ikke slik. Om du nå har fått informasjon om en medisin som kan hjelpe skulle du fått tak i den ASAP. Hvordan dette skjer, vet jeg ikke, men om media allerede har vist interesse, kan det ha tilbakevirkende kraft.

Er det mulig og få tak i denne medisinen selv, elle kjenner du noen? Finnes det noen randoms i en posisjon som kan få tak i dette for deg, og samtidig bruke en eventuel mediadekning til å gange sin egen sak? En journalist som kunne trukket i noen tråer og fått tak i medesien via et annet marked?

Kan du få kjøpt den på darkweb, er det ulovlig og impotere det selv?

Media har gjerne sin egen agenda, men de liker en god historie, og om du ender opp med å få behandling som virker, og NAV ikke vil betale for denne i etter tid, har du allerede lagt et grunnlag som du muligens kan bruke for å få regningene betalt.

First things first. Hva er navent på Medisinen?

Second. Om du ikke har sett Dollar Buyers Club, bør du se den, så forstår du hva jeg tenker. You need to do what it takes, det er ikke som om Helseministeren bryr seg om overlever eller ikke. Ikke sånn egentlig,sånn e-g-e-n-t-l-i-g!

La oss dra dette over i et kynisk og spekulativt domene, hvor realitet og politisk korekthet mister sin kraft.

Hvor mange prosent poeng tror du Høyre og Bent Høie ville ha ofret ved valget i 2017 for ditt liv?Juxtaposisjoner dette mot:

Hvor mange prosentpoeng tror du Høyre og Bent Høye ville tatt i bytte for ditt liv?

Mulig dette blir litt drøyt, og at du svarer 0% ved begge tilfeller. Mulig du også er så positiv og godtroene at du innfører en negativ skala ved det ene spørsmålet, deg om det :) Jeg tror desverre det ligger stor sannhet i baksiden av Joakim Nilsens livsmotto,

«Det beste til meg og mine venner»

å hvor plasserer det deg mtp Bent Høie?

Sissel

23.11.2016 kl.14:33

Hei, jeg kjenner deg ikke, men er selv kreftpasient og har lyst å dele noe med deg. Kan jeg få sende deg en privat melding på FB? Hilsen Sissel

Jens Egil Vikanes

24.11.2016 kl.18:58

Takk, Sissel

Skriv en ny kommentar

Jens Egil Vikanes

Jens Egil Vikanes

58, Karmøy

Kategorier

Arkiv

hits