10.10.2016

Kjære venner og andre som kan ha interesse av å lese min blogg.

Mitt navn er Jens Egil Vikanes. Jeg jobber som lærer/rådgiver på Vormedal ungdomsskole og er langt over gjennomsnittet interessert i trening og fotball. Gift, to barn og fire barnebarn. Jeg lever et svært aktivt liv og har mange baller i lufta.

Utrolig nok er jeg nå også blitt en blogger. Etter det som har skjedd med meg de siste dagene, fant jeg ut at det kunne være bra med en blogg. Da trenger jeg ikke svare på alle de henvendelsene jeg får om min sykdomssituasjon, og jeg kan få informert alle som er interessert i å høre hvordan det går med meg.

Onsdag (5/10) ble jeg innlagt på Haugesund sykehus. Jeg har hanglet rundt i 10-14 dager. Slitt med diaré, mørk gul urin, gule øyner, gul i huden og litt kvalme. Jeg har vært på jobb til og med onsdag og fulgt treningene både i Haugar og på styrkerommet mitt hjemme. Men jeg har ikke vært helt i toppform. Mange har lurt på hva som har vært galt med meg. Det har også vært mange som har vært på nettet for å finne ut hva dette kunne være. Det har selvsagt jeg gjort også. Det er mye hjelp å hente på nettet, men også veldig skummelt.

På nettet kan en lese at dette må være gulsott. Gulsott skyldes som oftes hepatitt, kreft eller gallestein. Gallestein er forbundet med mye smerter, og det har ikke jeg hatt. Så da var det jo bare å håpe på at det var hepatitt.

Onsdag startet jeg som vanlig på jobb kl 07.30. Jeg hadde time hos min fastlege kl 11.30. Dette var tredje gang jeg var hos legen min på de siste 8 dagene. Prøver er blitt tatt og analysert, men denne gang viser prøvene at jeg må rett på sykehus. Jeg hadde fryktet dette, og hadde laget klar vikarplan på jobben for resten av uka. 

Når jeg kommer på mottakelsen på sykehuset på onsdag, så blir jeg liggende på vent der i 5 timer. Å vente er vel noe av det jeg er aller dårligst til. Når jeg ligger der på vent, opplever jeg det som så mange andre også opplever, nemlig at systemet i helsevesenet ikke er som det burde være. Så lang venting og mangel på leger er selvsagt ikke godt nok, men venting er noe jeg etterhvert dessverre bare må belage meg på. Kona mi er en viktig støttespiller og er med på ventingen allerede fra første dag. Jeg opplever videre noe svært ubehagelig. Vi ligger to stk ved siden av hverandre på mottakelsen med kun et forheng mellom oss, når legen endelig kommer. Det er da uverdig og ubehagelig å høre alt som de snakker om bak forhenget. Jeg tar dette opp med sykesøstrene etterpå. De beklager dette, men sier det er lite de kan gjøre med det. Dette gir meg assosiasjoner til debatten om to på hvert rom på sykehjemmene i Haugesund. Kanskje enda verre for de gamle som har det sånn i det som er hjemmet deres de siste årene av livet.

Nok om det, jeg kommer tilslutt opp på kirurgisk avdeling. Der blir det tatt blodprøver av meg, og jeg får ei seng før jeg blir permittert og sendt hjem etter ønske fra meg selv. Det er veldig greit å få lov å sove hjemme i sin egen seng.

Tordag morgen stiller jeg igjen på avdelingen min i 4. etasje. Nye blodprøver ble tatt, og så bar det rett på røntgen for å ta røntgenbilde av lungene.  Etter dette var det opp på avdelingen for å drikke en liter kontrastvæske før jeg skulle videre på CT - røntgen. Resten av dagen består i mye venting og usikkerhet. Hva viser prøvene? Dette viser seg å bli noen forferdelige timer og noe av det værste jeg har vært med på. 

Klokken 15.30 kommer endelig legen. Da legen ønsker oss inn på et rom for oss selv, skjønner jeg at det ikke er noe god melding som kommer. Legen forteller rimelig kjapt at jeg har fått KREFT. Bare ordet skremmer livskiten ut av meg og selvsagt har jeg lest meg opp på denne type kreft på nettet. Legen forteller at jeg har fått galleveiskreft. Gallegangen mellom gallen og leveren er tett pga en svulst. Legen sier ikke så mye om hvor kreften ligger eller hvor stor den er, men han forteller at dette er en skummel type kreft. Den er vanligvis ondartet og aggressiv, og prognosene for å bli frisk er dårlige. Jeg føler at jeg rett og slett får en dødsdom. Alt ser håpløst ut. Livet er forferdelig skjørt. Den ene dagen føler jeg meg i topp form i forhold til min alder på 57 år, neste dag er jeg helt på bunn. På Kreftforeningen sine sider på nettet står det at ca 100 stk får denne type kreft i Norge hvert år, litt flere kvinner enn menn. Etter 5 år er det ca 14 % kvinner og 19,7 % menn som lever!!! Dette er dårlige odds.

Vi går fra sykehuset en halvtime etterpå med tusen røde tanker i hodet. Jeg er på dette tidspunktet i full gang med å legge planer for hva som må gjøres før jeg blir for syk og dør. Det er viktig for meg å passe på at familien min får best mulig hjelp til å klare seg uten meg.

Vi bestemmer oss for å samla våre to voksne barn hjemme hos oss for å fortelle dem den grusomme dommen. Dette er uten tvil det tøffeste og vanskeligste jeg noen gang har gjort. Det var forferdelig vanskelig å fortelle dette, men det var godt å grine sammen og klemme hverandre. Mine barn var også veldig klar på at jeg skulle kjempe videre og vinne over kreften. Jeg fikk ikke lov å tenke mer på de røde tankene, og lovet at jeg skulle lete etter de grønne tankene.

Når klokka nærmet seg 19, gikk jeg på Nordbanen for å lede laget mitt, Haugar 2 i kamp mot Nord. Ikke den beste oppladningen til kamp, men godt å komme seg ut litt og få frisk luft. Kampen endte dessverre med tap, så det var ikke noe opptur å få der heller.

Resten av kvelden og natta blir svært vanskelig. Jeg har fortsatt mange røde tanker som svirrer rundt i hodet. Vi leser og leser på nettet og prøver å oppdatere oss så godt vi kan på denne typen kreft. Det er lite gode nyheter å finne på nettet, men vi klarer å lese oss opp på at behandling av kreften er operasjon. Men det er en stor og vanskelig operasjon. Stråling er ikke en mulighet, da gallegangen ligger litt vanskelig til. Cellegift kan benyttes i tillegg til et kirurgisk inngrep. Det er også stor fare for spredning til lever og lunger ved galleveiskreft. I mitt tilfelle har legene sett noe på leveren også.

Neste dag stiller jeg igjen på avdelingen kl 07.30 for nye blodprøver. Det er denne dagen bestilt time til meg på røntgen for å gå inn med en slange gjennom munnen, ned spiserøret, gjennom magen, tolvfingertarmen, gallegangen og fram til leveren. Det er helt fantastisk hva disse folkene er i stand til. Jeg ligger på benken og følger hele prosessen på en skjerm. Det er utrolig mye slange de putter ned gjennom halsen. De skyver, presser og vrir den innover helt fram dit den skal. Det er et skikkelig rør i rør system. Der nede klarer de å sette inn en stent (rør) for å lage ny passasje for gallen min. De klarer også å få tatt en celleprøve av svulsten.Skikkelig flinke folk. Denne undersøkelsen er omfattende og herjer mye med systemet mitt, så jeg blir tett fulgt opp etterpå med temperatur- og blodtrykks målinger hver annen time. Jeg får ikke spise noe annet en suppe helt fram til søndag kveld. På grunn av diaré over en lang periode, fasting og suppe i flere dager renner kiloene av meg. Jeg er inne på sykehuset mer eller mindre hele helga for å ta prøver, men sover hjemme.

I dag, mandag morgen, er jeg igjen på plass for blodprøver kl 07.30. Jeg venter så på legevisitten som kommer i 12 tiden. Her møter jeg en lege som virkelig har satt seg inn i saken min, og han bruker god tid på oss for å fortelle om prøvene som er tatt og hva som videre skal skje. Nå kommer det endelig en god nyhet. Leveren er ikke smittet 😃 Han forteller at svulsten ligger i overgangen gallegangen og leveren. Jeg får beskjed om at den kan opereres vekk, og jeg oppfatter det slik at den ikke er veldig stor. Det er en svært stor og omfattende operasjon, men jeg er klar for å få ut driten. Dette vil skje i Bergen i neste uke. Papirene mine ble oversendt Haukeland i dag. De frykter imidlertid spredning til lungene, og jeg ble sendt på CT av lungene i ettermiddag. Svar på denne får jeg i morgen, og svar på celleprøven får jeg tidligst på onsdag. Disse svarene blir så videresendt til Haukeland. 

Så da er utredningen ferdig og behandlingen kan snart starte. Jeg venter fortsatt på svar på noen prøver og må få ut noe mer galle fra kroppen. Jeg merker at det blir bedre dag for dag. Magen er i orden igjen, og jeg er klar for å gå videre. Jeg er nå permittert fra sykehuset i Haugesund og venter på å komme i gang med min tøffeste og vanskeligste kamp noen sinne på Haukeland i neste uke. 

Ettermiddagen i dag ble benyttet til en god sykkeltur rundt Vormedal, Tuastad, Kolnes, Skre, Skåredalen og Norheim. Jeg skal trene godt og spise godt denne uka for å være klar til det som skal skje i neste uke på Haukeland.

Setter pris på alle som har ønsket meg lykke til og som heier på meg.

DENNE KAMPEN SKAL VINNES. Heia meg ⚽️

 

 

 

 

 

134 kommentarer

Andreas kamsvag

11.10.2016 kl.02:19

Forferdelig nyhet og høre om😕 får håpe alt går fint i neste uke og du blir frisk

Bli Vel😄

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.09:06

Takk for det ??

Jon Rossing

11.10.2016 kl.05:48

Lykke til! Du var min store helt på Haugar for snart 200 år siden. Denne kampen vinner du lett!

Mvh Jon

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.09:06

Takk for det ??

DaddaMarielle

11.10.2016 kl.06:48

Heia deg!!! Lykke t!!

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.09:05

Takk for det ??

Jorun Hasselquist Asmyhr

11.10.2016 kl.07:25

Sender varme tanker til deg og din og din familie.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.09:05

Takk for det ??

Kjetil jacobsen

11.10.2016 kl.07:52

Ønsker deg lykke til. Du har kjempet mange gode kamper på banen før. Dette blir den tøffeste men du klarer det. Pass på å rasjoner kreftene og bruk de som er glad i deg til å gi energi underveis

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.09:04

Takk for det ??

Simon Gilje

11.10.2016 kl.07:53

Dette var trist å lese. Vi tenker på deg og din familie i denne vanskelige perioden. Simon Gilje

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.09:05

Takk for det ??

Per Thime

11.10.2016 kl.08:12

Du var en av de store på Haugar, og en mann av ditt kaliber biter tennene sammen og gjør alt for å klare dette. Har selv hatt kreft, og det viktigste for meg var alltid å se etter lyspunkter, De finnes også her, så masse lykke til :-)

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.09:04

Takk for det ??

Arild Klæhaug

11.10.2016 kl.08:34

Lykke til med operasjonen i Bergen, Jens Egil.

Vi heier på deg!

På vegne av alle oss i Åkra IL

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.09:04

Takk for det ??

Henriette

11.10.2016 kl.08:41

Trist. Vær sterk på reiså di. Lykke til ❤️

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.09:04

Takk for det ??

Vinjar Vikanes

11.10.2016 kl.08:47

Triste nyheter og en vanskelig situasjon for deg og flokken din. Det viktigste framover nå er å gripe tak i de små gode signalene og fremskrittene. Stå på!

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.09:03

Takk for det ??

Frode Nygaard

11.10.2016 kl.08:52

Du har alltid vært en som gir av deg selv, Jens Egil. Det er derfor mange som sender deg varme tanker og gode energier gjennom en tøff reise. Ønsker deg alt godt i tiden som kommer, stå på.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.09:03

Takk for det ??

Siri A. Rinden

11.10.2016 kl.09:07

Hei Jens Egil.

Jeg kjenner ikke deg personlig, men vet hvem du er i og med at mine to døtre har vært elever på Vormedal. Det var utrolig trist å lese om hva du er midt oppe i nå.... og føler virkelig med deg og din familie. Jeg/vi har dessverre også vært i samme situasjon da min mann fikk kreft (10 år siden nå) , så når jeg leste innlegget ditt var jeg tilbake til dagen da min mann fortalte meg at han hadde fått kreft. Sjokk, vantro, fortvilelse, sinne, redsel og frykt .... hva skjer nå ?

I starten var alt bare kaos.

De røde tankene som du kaller det , er nok ganske vanlig helt i starten... Men etter hvert , når det første store sjokket er blitt noe mindre , vil du klare å hente fram jernviljen i deg , vinnerinstinktet du kjenner fra idretten....

Jeg synes det er veldig lurt av deg å skrive denne bloggen. Det vil hjelpe deg til å bearbeide, og komme deg gjennom dagene som venter deg... En annen fordel er som du selv skriver, at du/dere slipper å informere "alle" om hva som skjer hele tiden. Det opplevde i hvertfall jeg som veldig energikrevende.

Det vil bli mange tøffe kamper fremover - både fysisk og mentalt, det er du nok klar over. Men vit at det er mange supportere i familie og venner der ute, som vil følge deg og støtte deg i kampen.

Jeg heier på deg, Jens Egil !!

Siri

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.11:06

Takk for flotte ord og gode råd ??

Linda

11.10.2016 kl.09:27

Så ufattelig trist å urettferdig 😢, ønsker deg å din familie lykke til dette klarer dere sammen ❤️

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.11:05

Takk for det ??

Håkon

11.10.2016 kl.09:38

Hei Jens Egil.

Jeg er ikke noe ivrig bloggleser, men jeg leste din etter tips fra Kjell S J på FB. Flott skrevet. Husker deg som en sympatisk fotballspiller, og nå heier jeg på deg!!! Det er en tøff kampen, men denne vinner du!!! mvh Håkon K

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.11:04

Takk for det ??

Helga Kristine Førre Øvretveit

11.10.2016 kl.09:49

Detta va triste nyheter Jens Egil 😢 Men du e sterk nok, så du klare denna kampen og du😇 Barra len deg på støttespillerane dine, og lån litt energi når du trenge det😉 Det e eg sikker på at de gir deg med glede😚

Lykke te med livets tøffeste kamp Jens Egil.

Klem fra meg te deg.

Hilsen Helga Kristine Førre Øvretveit

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.11:03

Takk for det ??

Kristbjørg Fosse

11.10.2016 kl.10:08

Hei, veldig trist å høre. Stå på så klare du dette👏👏Vet litt hva du snakker om. Skal tenke masse gode tanker. Hilsen fra sør Korea

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.11:03

Takk for det ??

Debbie Engedal

11.10.2016 kl.10:20

Åhåj detta var trist lesing på morgenen her😢 Husker godt denna flotte sportye karen frå Haugesundstia mi!

Skal noen greie den kampen der, så er det nå du. Give them hell!!(kreftcellene)💪

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.11:02

Takk for det ??

Gunvor Hirsti

11.10.2016 kl.10:40

Sender deg mange varme tanker nå, Jens Egil

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.11:02

Takk for det ??

Pindy Leesam

11.10.2016 kl.10:57

Nå går mitt tredje og minste barn på VuS og du har alltid vært en ressurs for alle mine. Vil sende deg både gode klemmer og tanker gjennom din mest livsviktige kamp. Bruk de du har rundt deg og la de røde tankene få komme ut, da blir det mer plass te alle de grønne, gode tankene. Ska følge videre med på veien din og ønsker deg alt godt Jens Egil

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.11:02

Takk for det ??

Anita

11.10.2016 kl.11:00

Jeg vil heie på deg. Kjenner deg ikke, men er lærer jeg også! En felles fb venn delte bloggen din og det var sterk lesing! Jeg sender positiv energi og krysser alt jeg har.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.11:01

Takk for det ??

Mette Halvorsen

11.10.2016 kl.11:03

Masse masse lykke til og varme tanker til dåkke alle ❤🌷❤

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.11:07

Takk for det ??

Mona

11.10.2016 kl.11:17

Forferdelig trist lesning... ord blir fattige. Krysser alt vi har for at du vinner kampen mot kreften!

Be strong!!

Mor til tre Vus'ere ❤️

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:55

Takk for det ??

Tore Emberland

11.10.2016 kl.11:18

Livet er skjørt, men denne kampen vinner du også!!!!! Heia Jens Egil😄😄⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:54

Takk for det ??

Kurt Johansen

11.10.2016 kl.11:28

Dette var lite kjekt å lese om, men her er også lyspunkter og gode muligheter til å bli helt 100% Jens Egil igjen, etter det jeg leser!

Ønsker deg bare det beste og mye lykke til!

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:56

Takk for det ??

11.10.2016 kl.11:29

Lykke te Jens Egil 😀

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:56

Takk for det ??

Kjetil Tveito

11.10.2016 kl.11:35

Absolutt ikkje kjekke nyhet nei, men eg krysse det eg har for at du vinne denna kampen o!! Ein haug med gode tankar herfra!

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:54

Takk for det ??

Gerd Sofie

11.10.2016 kl.11:37

Lykke te, Jens Egil!! Krysse både fingrar og bein for deg!!

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:54

Takk for det ??

Øyvind Mellemstrand

11.10.2016 kl.11:45

Eg ønsker deg med dine nærmeste lykke til i kampen mot kreften!👍💪

Heier på deg⚽

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:53

Takk for det ??

Reidar Lieng

11.10.2016 kl.11:46

Du e ein tøffing, Jens Egil.

Hold godt fast i de gode nyhetene du får.

Lykke til med behandlingen.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:53

Takk for det ??

Ragnhild Friis

11.10.2016 kl.12:07

Dette var sterk lesning - jeg sender deg og familien varme tanker og gode ønsker ❤ Dette skal du komme deg gjennom - jeg heier på deg ⚘

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:53

Takk for det ??

Gudmund Vestre

11.10.2016 kl.12:11

Stå på Jens Egil. Vi heier på deg👍

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:52

Takk for det ??

Randi Hettervik Flesjå

11.10.2016 kl.12:34

Kjære Jens Egil, dette skal du klare og om vi ikke kan gjøre noe fysisk for deg, så kan eg iallefall love deg at i tankane dine, skal vi prøve å ta plass, for de røde tankene, de tar altfor stor plass og de skal vi få bort og så blir det plass til de grønne, friske og gode tankene :)

Det var tøft og lese dette og vi tenker virkelig på deg - sende deg masse positiv energi (og håper det hjelper) og masse masse lykke til kjære deg. Lykke til ! Og husk endelig og spørre om hjelp om det er noe, om bare det er hvilke farge sokker du skal ha på imorgen :)

Stor klem fra Randi og Arild Flesjå :)

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:52

Takk for det ??

Rune Knutsen

11.10.2016 kl.14:19

Heia deg Jens Egil. Du e ein vinnarskalle og komme te å vinna denna kampen. Du har en stor supporterskare i ryggen.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:51

Takk for det ??

Kai

11.10.2016 kl.14:30

Masse lykke til,Jens Egil. Du er en terrier og klarer dette!

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:51

Takk for det ??

svein åge

11.10.2016 kl.14:33

Detta går bra Jens Egil,har fått en beskjed jeg også at de har funnet en syste nede i skrotum ,det er latinsk, så me tykkhuda ,står vel stormen over, ha det bra i Bergen de er flinke der.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:50

Takk for det ?? Lykke til du også ??

Erling Johansen

11.10.2016 kl.14:34

Stå på Jens. Detta klare du. Tenker på.deg og familien og ønsker deg lykke til å bli frisk.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:50

Takk for det ??

Geir Magne

11.10.2016 kl.14:57

Stå på. Dette klarer dere.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:50

Takk for det ??

anne tove

11.10.2016 kl.15:38

Eg heie på deg

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:49

Takk for det ??

Sigbjørn

11.10.2016 kl.16:01

Tøffe tider min venn. Du har mange som stiller opp for deg nå.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:49

Takk for det ??

Hanne Stakkestad

11.10.2016 kl.16:28

Lykke te😚

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:49

Takk for det ??

Stein Gjesdal

11.10.2016 kl.16:48

Lykke til :-)

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:48

Takk for det ??

Leiv Espen Bjørge

11.10.2016 kl.16:52

Heier på deg !!!

👍Tommelen opp for at dette går bra ☺

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:48

Takk for det ??

Astrid Lervik

11.10.2016 kl.16:55

Kjenner deg ikkje, men har hatt 3 gutter på Vormedal ungdomskole, kjenner navnet ditt. Sender deg mange varme tanker og positive energier. Heier på deg.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:47

Takk for det ??

Marianne Tofte

11.10.2016 kl.17:02

❤ tenke på deg å dine!

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:47

Takk for det ??

Geir Misje

11.10.2016 kl.17:07

Forferdelig beskjed å få og jeg føler med deg! For å vinne kampen mot kreften, så må man ha tro på at man kan bli frisk! Det ser det heldigvis ut som at du har! Stå på! Vi heier på deg!

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:46

Takk for det ??

Sølvi

11.10.2016 kl.17:48

Dette var ikke trist å høre.

Etter å ha vært i Haugar styret med deg i 4 år har jeg fått enormt respekt for din kapasitet og pågangsmot. Tar du det med deg inn i denne kampen så går du nok seirende ut. Jeg heier høylytt på deg. Alle som har vært på kamp med meg vet at jeg heier med sterk røst.

HEIA JENS EGIL

Sølvi

11.10.2016 kl.17:50

Skrev selvfølgelig feil. DET VAR TRIST Å HØRE. Skulle det stå

Jan M Grindheim

11.10.2016 kl.18:04

Lykke til! (hilsen gammel haraldsvang skole elev..)

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.21:17

Takk for det ??:

Sandra

11.10.2016 kl.18:30

Heia deg. Dette klarer du og komme frisk igjennom. Klem!

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.18:44

Takk for det ??

Camilla

11.10.2016 kl.19:04

Heie på deg Verdens kulaste rådgivar! Detta fikse du! (Hilsen tidligare vormedal elev)😁

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.21:16

Takk for det ??:

Øystein Koch

11.10.2016 kl.19:06

Jens Egil som en "kjerne kar" du er, ønsker jeg deg lykke til, finn frem "terrieren" i deg å stå på, detta ska du vinna over.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.21:16

Takk for det ??:

Tor Nilsen

11.10.2016 kl.19:52

Dette var trist å høre. Men den fighter du er så regner jeg med at du vinner denne kampen også. Stå på

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.21:16

Takk for det ??:

Gisle Sellevold

11.10.2016 kl.19:56

Kjære Jens Egil Vikanes!

Eg kjenner deg ikkje, berre gjennom omtale i mange år som sportsinteressert.

Eg kjenner ein som kjenner deg.

Han ber eg til om at du skal bli heilt frisk.

Ynskjer deg og dine alt godt!

Beste helsing Gisle Sellevold

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.21:15

Takk for det ??:

Børre Meinseth

11.10.2016 kl.20:31

Eit forferdeleg sjokk Jens Egil. Lykke til i den tøffe kampen. Med ditt humør, din gode fysikk og ståpåvilje, aukar du ihvertfall sjansen for at dette kan gå bra.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.21:15

Takk for det ??:

Tore Johannessen

11.10.2016 kl.20:36

Dette var trist å høre, Jens Egil.

Stå på, dette skal du klare.

Ønsker deg og dine alt godt.

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.21:14

Takk for det ??:

Tove Marie Bua Eide

11.10.2016 kl.21:04

Masse masse lykke til og god bedring..

Stå på..dette må gå bra....så flott skrevet! du er god ...tvi tvi

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.21:14

Takk for det ??:

Karoline Hauge

11.10.2016 kl.21:35

Tenker på deg og familien. Heia deg, Jens Egil❤️

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.22:48

Takk for det ??

Esben Berg

11.10.2016 kl.21:53

Lykke til!

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.22:48

Takk for det ??

Signe Lill Waage

11.10.2016 kl.22:04

Sterk lesing Jens Egil . Det du opplever er alles store skrekk og som vi håper å slippe...Forbanna sykdom !!! Viktig å få frem de rødere tankene og mobilisere de grønne . Må alle gode krefter samles og gå din vei . Mange gode tanker til deg og dine . Heia deg !!!

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.22:47

Takk for det ??

Torunn Strømø

11.10.2016 kl.22:18

Dette var trist Jens Egil, men kjenner deg som en skikkelig fighter så dette klarer du. Masse lykke til med behandling. Dette skal gå bra

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.22:47

Takk for det ??

Odd S Korsnes

11.10.2016 kl.22:37

Trist for alle,men som den positive person du jo er,så rir du av dette med god hjelp av alle som heier på deg i din livs viktigste kamp,stå på,heia Jens Egil

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.22:46

Takk for det ??

karine

11.10.2016 kl.22:46

Masse god bedring.. poitive tanker er så viktig i en slik prosess. Du virker godt på vei. Lykke til med operasjon. Fysisk aktivitet har så mye betydning for hvordan operasjoner går og hvor fort frisk du blir, så dette klarer du nok kjempebra ! Masse varme tanker

Jens Egil Vikanes

11.10.2016 kl.22:49

Takk for det ??

June

12.10.2016 kl.08:03

Trist å lese hva du må gå gjennom, men du er sterk og positiv. Heier på deg og dine, denne kampen vil du klare! 😃💪

Jens Egil Vikanes

12.10.2016 kl.08:10

Takk for det ??

Karianne

12.10.2016 kl.08:51

Hei, kjenner deg ikke i det hele tatt, men kom over bloggen som ligger på topp ti på blogglisten.no. Vil ønske deg masse lykke til videre! Det ser ut som du er en populær mann og at mange tenker på deg nå! :) Hilsen fra Oslo.

Jens Egil Vikanes

12.10.2016 kl.09:35

Takk for det ??

Jane

12.10.2016 kl.14:11

Masse lykke til Jens Egil

Jens Egil Vikanes

12.10.2016 kl.21:36

Takk for det ??

Helen Stol

12.10.2016 kl.16:11

HEIA JENS EGIL!! HEIA HEIA!

Jens Egil Vikanes

12.10.2016 kl.21:36

Takk for det ??

PerAudun Skulstad

13.10.2016 kl.01:51

Heia Jens Egil, heia, heia, detta fikse du med hjelp av vinnarmentaliteten din og med god hjelp av dei kvitkledde på Haukeland og i Haugesund, samt din familie og alle dine venner og beundrerar.

E sikker på at kreftcellene komme te og trega skikkeligt på at dei har hengt seg på deg, dei får seg ein kamp så dei e dømt te å tapa, som den idrettsmannen, fotballspillaren og tøffaste brannmannen i distriktet du e, så knuse du heile skiten. Lykke te, Jens Egil, me holde med deg.

Jens Egil Vikanes

13.10.2016 kl.07:30

Takk for det

Ivar Pettersen

11.11.2016 kl.17:46

All lykke til Jens Egil !!!!!

Jens Egil Vikanes

12.11.2016 kl.11:17

Takk for det, Ivar

Skriv en ny kommentar

Jens Egil Vikanes

Jens Egil Vikanes

58, Karmøy

Kategorier

Arkiv

hits